Media

Maarit Alkula 26.3. 13:50

Kaakon Viestintä palaa STT:n uutispalvelun asiakkaaksi

Sarita Piipponen

Kaakon Viestintä vaihtoi STT:n Helsingin Sanomiin vuonna 2015.

Kaakon Viestintä palaa Suomen Tietotoimiston (STT) uutispalvelun asiakkaaksi. Muutos tapahtuu heinäkuun alussa, jolloin Kaakon Viestinnän mediat alkavat julkaista STT:n toimittamia kotimaan ja ulkomaiden sisältöjä. Nykyisin Kaakon Viestintä julkaisee Helsingin Sanomien toimittamia kotimaan ja ulkomaiden uutisia.

Kaakon Viestintä on ollut Helsingin Sanomien asiakas vuoden 2015 alusta alkaen. Sitä ennen Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat ja Länsi-Savo julkaisivat STT:n toimittamia uutisia.

Kaakon Viestinnän sisältöjohtaja Pekka Lakka perustelee muutosta STT:ssä tapahtuneilla uudistuksilla.

”Kun STT:n omistuksessa tapahtui viime vuonna muutoksia, STT uudisti myös palvelujensa hinnoittelumallin. Nykyisin hinnoittelussa huomioidaan myös aineiston käytön määrä. Nykyinen malli on aiempaa reilumpi, ja se palvelee meidän lehtiemme tarpeita erinomaisesti”, perustelee Kaakon Viestinnän sisältöjohtaja Pekka Lakka tiedotteessa.

Hänen mukaansa Helsingin Sanomien kanssa tehty sisältöyhteistyö on toiminut erittäin hyvin, eikä muutos johdu Helsingin Sanomista vaan STT:stä.

STT:n toimitusjohtajan Kimmo Pietisen mukaan Kaakon Viestinnän paluu STT:n uutispalvelun asiakkaaksi on iloinen uutinen.

”Kansalliselle uutistoimistolle on tärkeää, että sillä on laaja asiakaskunta. Kaakon lehtien paluun jälkeen voi sanoa, että STT:n uutisten piirissä ovat nyt kaikki suomalaisen uutismedian keskeiset toimijat. STT:n uutiset tavoittavat periaatteessa jokseenkin kaikki suomalaiset.”

 

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.