Kaupallista viestintää ja markkinointia tekevä Republic on palkannut Anna Holtarin kaupalliseksi johtajakseen.

”Olemme todella iloisia saadessamme Annan vahvistamaan rivejämme. Kaupallisen johtajan työnkuva on meillä uusi ja tärkeä osa kasvustrategiaamme ja kehitystä entistä kokonaisvaltaisemmaksi strategisen tason markkinointiviestintäkumppaniksi. Halusimme rooliin henkilön, joka jakaa kanssamme saman arvopohjan sekä palavan halun kehittää itseään ja toimialaa”, Republicin toimitusjohtaja Hasse Eranka sanoo tiedotteessa.

Holtari saapuu yhtiöön Dynamo & Sonin toimitusjohtajan paikalta, jossa asemassa hän toimi vajaat puolitoista vuotta. Holtarikaan ei ehtinyt nostaa pitkään ongelmissa ollutta yhtiötä pinnalle. Firma teki paljon rekrytointeja ja sai muun muassa MTV:n asiakkaakseen hänen aikanaan, mutta korona antoi kuoliniskun ja Dynamo teki kuukausi sitten konkurssin. Tämän lisäksi Holtari on työskennellyt muun muuassa asiakkuusjohtajana ja liiketoimintayksikön vetäjänä Bob the Robotissa sekä Hasan & Partnersilla.

”Halusin Dynamon jälkeen jatkaa toimistopuolella töitä erityisesti myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Republicin kanssa löytyi heti hyvä yhteinen tahtotila ja arvomaailma. Asiat loksahtivat nopeasti paikalleen”, ensi maanantaina työnsä aloittava Holtari sanoo tiedotteessa.

Republic kertoo pyrkivänsä jatkossa kasvamaan Suomen rajojen ulkopuolella. Tavoite on, että kansainväliset asiakkaat toisivat tulevaisuudessa aiempaa suuremman osan liikevaihdosta.