Viikon diili

Kaj Wasastjerna

henkilö- ja yrittäjäasiakkaiden markkinointijohtaja, Elisa

Ostan aika paljon musiikkia keikkojen perusteella. Kesällä kuulin Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla Angelique Kidjoa ja suomalais-norjalaista kansanmusiikkibändiä nimeltä Frigg. Ostin molempien musiikkia netistä ja cd:nä. Olen huomannut, että mutustelen levyostoksiani parin biisin verran. Ostan nykyään musiikkia enemmän kappalekohtaisesti kuin ennen.

Ostan musiikkini 80-prosenttisesti Itunesista. Pidän siitä, että tuotteen saa heti, biisejä voi koekuunnella ja hinta on kohdallaan. Joskus kaipaan levyä esineenä, mutta Itunesissa musiikin hankkiminen sujuu niin helposti, ettei se sen helpompaa voi ollakaan.

Viime viikon keskiviikkona olin Eastwaynkutsuvierastilaisuudessa Huvilateltassa kuuntelemassa PMMP:tä. En ole kuunnellut bändiä aikaisemmin. Heillä oli todella naseva asenne ja oikein meno päällä. Pari biisiä kuulosti livenä varsin hyviltä.

Torstaina sitten ostin hetken mielijohteesta PMMP:n Rusketusraidat-kappaleen ja toisen heidän hittibiiseistään Itunesista kotikoneeltani. Kuuntelen niitä myös Ipodillani, koska olen vähän Apple-fani.