VERKKOPALVELUT

23.2.2009 13:55 päivitetty 4.2.2016 11:33

Kaleva astui Oikotielle

– Kalevasta ja Oikotiestä tullaan rakentamaan Pohjois-Suomen vahvin sähköisten markkinapaikkojen brändikokonaisuus, uhoaa Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalainen.

Sanomalehti Kaleva kertoo Kaleva Kustannus Oy:n liittyneen Oikotie.fi-palvelun yhteistyölehtien joukkoon. Asiasta sovittiin helmikuussa. Oikotie tekee yhteistyötä yhdeksän suomalaisen päivälehden kanssa.

Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalaisen mielestä kumppanuus on merkittävä. Haapalainen on Oikotie.fi:n entinen johtaja.

– Kalevasta ja Oikotiestä tullaan rakentamaan Pohjois-Suomen vahvin sähköisten markkinapaikkojen brändikokonaisuus, hän uhoaa sanomalehti Kalevan haastattelussa.

Kalevalla on 200 000 lukijaa ja lehden verkkopalveluissa käy viikoittain 150 000 eri kävijää.

Kalevan päämarkkina-alue on Oulun seutu.

– Oikotie mahdollistaa tehokkaan levittäytymisen Oulun ja Lapin läänin alueella, toteaa Kalevan haastattelema liiketoimintajohtaja Jarkko Kyttänen Sanoma Digitalista.

Kymmenen vuotta täyttävä Oikotie.fi-palvelu uudistuu täysin kuluvan kevään aikana.

Työpaikka-, asunto- ja autoilmoituksia julkaisevan palvelun yhteistyölehtiä ovat Turun Sanomat, Etelä-Suomen Sanomat, Etelä-Saimaa, Hämeen Sanomat, Kouvolan Sanomat ja Kymen Sanomat. Kaleva lanseeraa uudistuneen Oikotien medioissaan kevään kuluessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

17.06.2019 15:56

Frantic nimitti Emma Laihon johtamaan suunnittelua

Laihon keskeisiä vastuualueita uudessa roolissa ovat Franticin suunnitteluyhteisön kehittäminen, asiakkaiden muotoiluosaamisen kehittäminen ja muotoiluverkostoissa vaikuttaminen.