Yrityskaupat

M&M 13.9.2017 16:19

Kaleva ostaa paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerillan

Jussi Leinonen
Kalevan toimitusjohtaja Juha Laakkonen.

Kaleva Oy jatkaa laajenemista digitaalisiin markkinoinnin ja mainonnan kanaviin ostamalla enemmistön paikallisten tarjousten markkinointialustaa kehittävästä Offerillasta. Samalla Kalevan toiminta laajenee Oulusta ja Helsingistä koko maan kattavaksi.

Offerilla on vuonna 2016 perustettu yritys, joka on kehitetty kuluttajille suunnattujen paikallisten tarjousten markkinapaikaksi verkossa. Offerillan perustivat pitkän linjan internet-yrittäjät Risto Juntunen, Mikko Ollikkala ja Aleksi Paavola.

Yhtiö toimii pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa ja sen palveluksessa on kaikkiaan 17 henkilöä. Offerillan avainhenkilöt jatkavat yrityksen osakkaina.

Offerillan perustajien mukaan yhtiötä hyödyntävät mainostajat tavoittavat tällä hetkellä viikoittain yli 300 000 asiakasta. Juntunen, Ollikkala ja Paavola arvioivat tavoittavuuden kasvavan Kalevan omistamien verkkopalvelujen kautta lähes miljoonalla aktiivisella käyttäjällä.

Kalevan toimitusjohtaja Juha Laakkosen mukaan Offerilla täydentää luontevasti Kalevan tarjoamaa erityisesti palvelualan yrityksille, ravintoloille ja kivijalkaliikkeille sekä niissä asioiville kuluttajille.

"Offerillan kautta välitettävät tarjoukset toteuttavat tehokkaasti median kaupallista tehtävää eli kontaktin luomista kauppiaan ja asiakkaan välille", arvioi Juha Laakkonen.