Donald Trump in ja Vladimir Putin in tapaaminen lähenee. Osa yrityksistä ja brändeistä haluaa tietenkin ottaa hyödyn irti tapahtuman saamasta huomiosta tavalla tai toisella.

Olemme jo kertoneet kuopiolaisen pienpanimon Let's settle this like adults -oluesta ja Hotel Kämpin Kippis-bannerista.

Nyt ison suomalaispanimon Sinebrychoff in olutbrändi Karhu on kehittänyt tempauksen Trumpin ja Putinin huomion herättämiseksi.

Karhu kutsuu suurvaltojen presidentit saunaan. Olutbrändin mukaan Putinille ja Trumpille on toimitettu virallinen kutsu perjantaina 13. heinäkuuta. Alla olevasta kuvasta voi nähdä, millaisista kirjeistä on kyse.

Kutsut on allekirjoittanut Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen.

Suomalaiset valitsevat useimmiten oluen saunajuomakseen, joten saunan ja Karhun yhteys on ilmeinen. Mutta miksi Putin ja Trump pitää saada nousemaan lauteille?

"Saunassahan sitä ihminen on aidoimmillaan ja asiat sovitaan rehellisessä hengessä", olutbrändin tiedotteessa kerrotaan.

Karhu aikoo julkaista videon kutsun toimittamisesta Trumpin ja Putinin tapaamispäivänä maanantaina 16. heinäkuuta Facebook-sivuillaan.

Karhu on julkaissut kirjeet Putinin ja Trumpin äidinkielillä, eli venäjäksi ja englanniksi. Brändin lähettämässä kutsussa lukee suomeksi seuraavaa:

Herra presidentti Trump / Putin

On suuri kunnia toivottaa teidät tervetulleeksi maahamme.

Maailman kahden johtohahmon tapaaminen Helsingissä on merkittävä hetki tulevaisuudellemme.

Suomalainen sauna on paikka, jossa riisutaan viralliset tittelit, jotka jätetään pois vaatteiden kanssa pukuhuoneeseen. Ihmiset ovat aidoimmillaan ja päätökset tehdään reilusti, ilman riitelyä ja hyvässä hengessä.

Vilpittömyys, rehellisyys ja hyvä sauna ovat asioita, joihin Karhu-olut uskoo ja jonka puolesta se on valmis taistelemaan.

Siksi haluamme sydämellisesti kutsua sekä teidät että presidentti Putinin / Trumpin neuvottelemaan Helsingin legendaariseen Kotiharju Saunaan maanantaina 16. heinäkuuta kello 18.00.

Tiedustelupalvelunne varmasti osaavat löytää perille.

Toivotamme teidät tervetulleeksi nauttimaan saunasta ja löytämään yhteistä maaperää.

Mitä kunnioittavimmin teidän,

Alexander Sneen

markkinointijohtaja, Sinebrychoff