Nimitykset

Maarit Alkula 16.4. 10:47

Kaski Agency sai uuden toimitusjohtajan

Kaski Agency
Eva Kohonen

Eva Kohonen aloitti tehtävässä huhtikuun puolivälissä.

Kaski Agency Oy:n uutena toimitusjohtajana on aloittanut huhtikuun puolivälissä Eva Kohonen. Kohosella on monipuolinen kokemus markkinoinnin ja myynnin johtotehtävistä muun muassa Sanomalla, Keskolla, WSOY:llä ja Sek & Grey:ssä.

”Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta tulla osaksi Kasken luovien huippuammattilaisten joukkoa. Uskon yhteistyön voimaan: mitä parempi yhteys toimistolla on asiakkaaseen, sitä paremmin voimme valjastaa luovuuden asiakkaiden kasvun vauhdittamiseen”, Kohonen sanoo tiedotteessa.

Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtajan Antti Kärävän mukaan Kohonen on oikea henkilö kiihdyttämään Kasken kasvua.

”Hänellä on vankka kokemus liiketoiminnan johtamisesta, markkinoinnin kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta asiakasyritysten arvon kasvattajana, sisältöjen muodon ja laadun tärkeydestä monikanavaympäristössä sekä markkinoinnin digitaalisesta transformaatiosta”, Kärävä sanoo.

Helsingissä ja Tampereella toimiva Kaski Agency Oy on osa Salomaata, Suomen suurinta markkinointialan yhtiöryhmää. Sen liikevaihto vuonna 2018 oli noin kaksi miljoonaa euroa. Kaski Agencyn lisäksi Salomaahan kuuluvat Dagmar, SEK, Quru, Voitto, iloom ja Dataridoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö