Shift Business Festivalin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Sini Toivonen, 31. Toivonen aloittaa tehtävässä lokakuussa, aiemman toimitusjohtajan Mari Männistön siirtyessä vanhempainvapaalle.

Toivonen on työskennellyt viimeksi asiakkuusjohtajana markkinointi- ja tapahtumatoimistossa Harva Marketingilla Helsingissä. Hän on asunut myös San Franciscossa, jossa hän työskenteli teknologia- ja startup-yritysten parissa.

Shift Business Festival järjestetään tänä vuonna viidennen kerran. Lokakuun 27.–28. päivänä pidettävän tapahtuman järjestäjäpaikkana toimii Turun tiedekeskuksessa sijaitseva Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki.

Tapahtumaan on koronavuonna mahdollisuus osallistua myös etänä virtuaalisessa 3D-ympäristössä.

Tämänvuotisiin puhujiin lukeutuvat muun muassa Miltton Networksin toimitusjohtaja Elina Moisio sekä kokoomuksen entinen kansanedustaja, nykyinen Euroopan parlamentin jäsen Sirpa Pietikäinen.

Toivosen mukaan Shift on Suomen suurista kansainvälisistä kasvuyritystapahtumista ainoa, joka on perumisen sijaan luonut hybriditapahtuman, joka tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia ja elämyksiä kävijöilleen myös tänä vuonna.

”Tavoitteemme on, että Shiftin kävijäkunnalla on paremmat mahdollisuudet luoda uutta ja menestyä tulevaisuudessa.

”Haluaisin nähdä, että Shiftissä käydään keskusteluja niistä asioista, joista meidän pitäisi puhua. Niiden ihmisten kanssa, joita emme ole vielä aikaisemmin tavanneet”, Toivonen toteaa tiedotteessa.

Toivonen on toiminut aiemmin muun muassa Shiftin myynti- ja markkinointijohtajana. Hän oli myös Shift Events Oy:n hallituksen puheenjohtajan Joonas Suomisen mukaan yksi ensimmäisistä vapaaehtoisista shiftiläisistä, kun tapahtuman konseptia kehitettiin vuonna 2015

”Sinillä on hyvät alueelliset ja kansainväliset verkostot, mikä antaa hänelle erinomaiset työkalut tulevien vuosien kehitystyötä varten. Näemme, että Sinillä on kyky viedä toimintaa seuraavalle tasolle”, sanoo Suominen.

Kansainvälisen festivaalin kävijäkunta koostuu uuden teknologian ja perinteisten teollisuudenalojen johtajista ja vaikuttajista, jotka syventyvät keskusteluun uusien teknologioiden mahdollistamasta tulevaisuudesta.

Tapahtuman taustalla on voittoa tavoittelematon yhdistys Shift ry.