”Kati on ollut vuosia avainasemassa useilla Rovion kehittämisen osa-alueilla. Hänen toimitusjohtajuutensa aikana yhtiössä on tehty järjestelmällistä strategista ja operatiivista työtä yhtiön liiketoiminnan kirkastamisessa, peliliiketoiminnan kehittämisessä sekä Angry Birds -brändin vaalimisessa. Katin määrätietoisella johdolla Rovio saatettiin myös pörssiin. Kuten Rovio puolivuotiskatsauksessaan 2020 raportoi, yhtiön tulos- ja kassavirtakehitys ovat hyvällä tasolla ja tase on vahva”, Rovion hallituksen puheenjohtaja Kim Ignatius kommentoi pörssitiedotteessa.

Levoranta on ollut toimitusjohtajan tehtävässä vuoden 2016 alusta lähtien. Tätä ennen hän työskenteli Roviossa lakiasiainjohtajana.

”Olen saanut tehdä työtä pelialan huippuammattilaisten kanssa hyvin kansainvälisessä ympäristössä. Ympärilläni on ollut lisäksi koko joukko muita lahjakkaita ja työhönsä intohimolla suhtautuvia roviolaisia ja kannustavia esimiehiä. Jatkamme tiiviisti yhdessä vielä vuoden vaihteeseen, ja sitten on aikani kiittää kaikkia hienosta yhteistyöstä”, Levoranta kommentoi.