Lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliike Musti ja Mirri julkaisee tänään lemmikkikansalle suunnatun Myötä- ja vastakarvassa -podcastin. Sen juontaa toimittaja Katja Ståhl, ja studiossa on myös hänen koiransa, vehnäterrieri Mimmi.

Kaksikon vieraina on julkkiksia koirineen puhumassa lemmikkiarjesta sekä jostain siihen liittyvästä pulmasta. Tulevalla kaudella vieraina ovat somevaikuttajat Janne Naakka ja Valtteri Sandberg ja pomeranian Lucky, näyttelijä Kari ”Hissu” Hietalahti ja chihuahua Kenraali Pancho, mediapersoona ja yrittäjä Janni Hussi ja villakoira Harri sekä meteorologi Pekka Pouta ja säätiedotuksista tuttu borderterrieri Sini. Jaksoissa vieraiden esiin nostamaa ongelmaa ratkotaan joko Mustin ja Mirrin hyvinvointipalveluissa toimivan eläintenkouluttajan tai ravitsemusneuvojan avustuksella.

Podcastin tavoitteena on paitsi viihdyttää kuulijaa myös tarjota ratkaisuja koiranomistajille tuttuihin ongelmiin.

’’Tärkein tavoitteemme on tehdä lemmikkien ja heidän omistajiensa elämästä entistä helpompaa, hauskempaa ja turvallisempaa, ja toivottavasti podcastkin onnistuu tukemaan tavoitettamme ilahduttamalla kuuntelijoita sekä tarjoamalla hyödyllisiä vinkkejä ammattilaisiltamme” sanoo Mustin ja Mirrin markkinointipäällikkö Niina Karhu tiedotteessa.

Juontaja Katja Ståhl lähti projektiin innolla mukaan.

’’Myötä - ja vastakarvassa -podcastin tekeminen oli paras työkeikka ikinä! Haastateltavat oli mahtavia: yksi nukahti pöydälle, toinen kävi aina välillä studion ulkopuolella vähän haukkumassa. Eli periaatteessa ne tekivät niin kuin minäkin toisinaan haluaisin tehdä! Vaikka pelkkä eläinten seuraaminenkin on suuri ilo, tutustuu niihin aivan uudella tavalla, kun omistajat vielä kertovat niiden erikoisuuksista”, Ståhl sanoo tiedotteessa.

Podcastia on mahdollista kuunnella Soundcloudissa, iTunesissa sekä Spotifyssa.

Podcast on toteutettu yhteistyössä vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys Babler in kanssa.

Musti ja Mirri on Suomen ja samalla Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju, ja Suomessa liikkeitä on 123.