Viestinnän ammattilainen, valtiotieteiden maisteri Katri Makkonen aloittaa Miltton-konsernin tytäryhtiön Miltton Oy:n varatoimitusjohtajana ja johtavana neuvonantajana 1.10.2020.

Makkonen siirtyy Milttonille Yleisradion A-studion juontajan tehtävästä. Vuosina 2013–2019 Makkonen toimi tasavallan presidentin viestintäpäällikkönä.

Sitä ennen hän työskenteli Yleisradiossa muun muassa ulkomaantoimittajana, Kaukoidän kirjeenvaihtajana ja A-studion toimitussihteerinä. Työstään Kiinan kirjeenvaihtajana hänelle myönnettiin vuoden 2008 Bonnierin suuri journalistipalkinto.

Makkonen kertoo Milttonin tiedotteessa siirtyvänsä katsomaan ja vaikuttamaan yhteiskuntaan nyt aivan uudesta kulmasta.

”Tulevaisuus on sumea ja näkymän kirkastamiseen tarvitaan kaikkia toimijoita. Siksi on entistä tärkeämpää, että yritykset ja organisaatiot ovat avoimesti mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa.

”Tarvitaan vastuullisia, rakentavia ja rohkeitakin avauksia. On hienoa päästä luomaan edellytyksiä tälle keskustelulle osana Milttonin vahvaa tiimiä”, Makkonen kommentoi.

Miltton Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Mathias Järnström näkee koronan ravistelemassa vuodessa mahdollisuuksia kasvuun ja uudistumiseen.

”Katrin saaminen mukaan Milttonin tarinaan on tulevaisuutemme rakentamiselle ja kasvulle äärimmäisen hieno juttu.”

”Hänen tuomansa näkemyksen ja osaamisen ansiosta pystymme auttamaan entistä laajemmin asiakkaitamme sekä tuomaan näkyväksi sitä muutosta ja uudistumista, jota suomalaiselta yhteiskunnalta ja elinkeinoelämältä nyt vaaditaan”, Järnström toteaa.

Tilikaudella 2019 Miltton Groupin liikevaihto nousi 37,5 miljoonaan euroon, josta kasvua edellisvuoteen oli 22 prosenttia. Koko Miltton Groupin myyntikate tilikaudella oli 31,4 miljoonaa euroa.

Miltton on kasvanut viimeisen vuosikymmenen aikana keskimäärin 20–30 prosentin vuosivauhtia laajentamalla palveluitaan viestinnästä vaikuttamisen, markkinoinnin ja johtamisen ympärille.

Vuonna 2001 perustettu Miltton on laajentanut toimintaansa toimintaansa PR:stä ja yritysviestinnästä muun muassa vaikuttajaviestintään, sijoittajasuhteisiin, vastuullisuusviestintään, mainontaan ja liikkeenjohdon konsultointiin.

Milttonin tytäryhtiöistä suurin on Miltton Oy. Konserniin kuuluvat lisäksi Miltton Networks, Miltton Branch, Miltton Creative, Miltton Markets, House of Friends / Miltton Lab, Miltton Sparks, Miltton Purpose, Miltton Brussels, Miltton Nordics, Miltton Inc sekä Nordic West Office.