Tempaukset

M&M 7.12.2017 16:02

Kiinnostaako elokuva, jossa pyykinpesukone pesee yli tunnin ajan? Brittisäveltäjä Michael Nyman teki musiikit Samsungin pesukone-elokuvaan

Kuvakaappaus Youtubesta. Kuva sisältää juonipaljastuksia.

Samsungin Washing Machine - The Movie sopii rauhoittumiseen hyvin.

Samsung lisäsi kierroksia markkinointiinsa nappaamalla pianisti-säveltäjä Michael Nymanin mukaan QuickDrive-tekniikalla varustettujen pesukoneidensa markkinointiin.

Nyman vastaa Samsung tällä viikolla julkaistun Washing Machine - The Movie -elokuvan musiikeista.

Elokuvan juoni on yksinkertainen (spoiler alert): kuvassa pyörii pyykinpesukone (40 asteen ohjelma) hieman yli tunnin ajan, ja Michael Nyman soittaa pesukoneen vieressä flyygeliä ohjelman eri vaiheita mukaillen.

Brittisäveltäjä Michael Nyman vastasi muun muassa Jane Campionin ohjaaman The Piano -elokuvan musiikista.

Nyman kommentoi The Guardianille, että häntä kiehtoi ajatus musiikin säveltämisestä "jollekin niin visuaalisesti toistuvalle ja arkipäiväiselle asialle".

Katso alla oleva video, jos haluat rahoittua pesuohjelman ajaksi:

Brändit

23.02.2018 13:39

Nokia nousee tuhkasta: Brändiarvo kasvoi 71 prosenttia

Tuore raportti julistaa Nokian maailman nopeiten kasvavaksi brändiksi teleliikenteen infrastruktuuriin erikoistuneissa yrityksissä. Elisa ja DNA ylsivät 300 arvokkaimman teleoperaattoribrändin joukkoon.

Kommentti

23.02.2018 09:52

Toimisto, mitä oikein teet?

Jos potentiaaliset asiakkaat eivät tiedä, mitä ne markkinointi-, viestintä-, media- tai digitoimistolta voivat ostaa, heistä ei koskaan tule asiakkaita.