UPS:n filmi käynnistyy tekstillä "jossakin päin Suomea". Ferrarin suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen on nauttimassa juuri aamukahvia, kun hän kalenteria katsoessaan huomaa, että on maanantai 3. heinäkuuta, tallitoveri Sebastian Vettel in syntymäpäivä.

Mikäli twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen myös täältä.

Välittömästi Räikkönen rientää talon pihalla sijaitsevaan puuvajaan ja aloittaa moottorisahan huudattamisen. Hän nikkaroi Vettelin 30-vuotissyntymäpäivän kunniaksi lahjan ja tilaa UPS:n lähettipalvelun kuljettamaan paketin Vettelille.

Seuraavaksi siirrytään "jonnekin päin Espanjaa", Sebastian Vettelin lukaaliin. Nelinkertainen maailmanmestari vastaanottaa parhaillaan syntymöäpäiväonnitteluja ja kertoo, ettei ole saanut lahjaa Räikköseltä.

Pian pihaan kurvaa lähettiauto, joka toimittaa Räikkösen nikkaroiman Ferrari-kuskia erehdyttävästi muistuttavan jääveistoksen syntymäpäivälahjaksi Vettelille.

Räikkösen kuvitteellinen lahja on suora viittaus hänen lempinimeensä "jäämies" (eng. The Ice Man).

Räikkönen ja Vettel ovat tosielämässä ystäviä. Kaksikko kävi usein muun muassa pelaamassa yhdessä sulkapalloa jo ennen kuin heistä tuli tallitoverit kaudella 2015.

Ei ole varmaa tietoa, muistiko Räikkönen Vetteliä lahjalla oikeasti, mutta kaksikon ystävyyden ja Vettelin juhlavuoden johdosta tämä lienee todennäköistä.

Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel ovat molemmat F1-sarjan maailmanmestareita. Räikkönen valloitti MM-tittelin Ferrarilla kaudella 2007. Vuosikymmenen alussa F1-luokkaa hallinnut Vettel on juhlinut mestaruutta vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013.

Suomessa Kimi Räikkösen esiintymisestä mainosfilmissä kertoi ensin Ilta-Sanomat.