Suomalainen digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitus- ja pääsynhallintajärjestelmien toimittaja iLOQ jatkaa yhteistyötä F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen kanssa myös kaudella 2020.

”Olemme saaneet paljon hyvää julkisuutta, ja on ollut todella ilo tehdä töitä sellaisen maailmanlaajuisesti tunnetun henkilön kuin Kimi Räikkösen kanssa. Loimme yhdessä mahtavia kokemuksia vuonna 2019, ja asiakkaamme ja kumppanimme pitivät niistä kovasti”, kertoo iLOQ Oy:n toimitusjohtaja Heikki Hiltunen tiedotteessa.

Vuoden 2020 F1-kausi alkaa pian, ja iLOQ on esillä myös muun muassa Dubaissa pidettävässä Expo 2020 -maailmannäyttelyssä.

”Kimin vahva maine ja korkea profiili auttavat iLOQia laajentumaan edelleen uusille kohdemarkkinoille ja liiketoimintasegmenteille sekä tukevat kasvuamme ja laajenemissuunnitelmiamme maailmalla”, Hiltunen sanoo.

iLOQin logo on näkyvällä paikalla Räikkösen ajovarusteissa ja vaatetuksessa, ja F1-kuljettaja on edelleen vahvasti esillä iLOQin markkinointiviestinnässä. Brändilähettiläänä Räikkönen on tulevaisuudessakin tärkeässä roolissa myös yhtiön asiakas- ja sidosryhmätapahtumissa.

”Kimi on kuuluisa vähäpuheisuudestaan, mutta hän on ottanut brändilähettiläsroolinsa hyvin vakavasti. Hän on itse ’mekaanikko’ ja on panostanut tuotteisiimme ja innovaatioihimme tutustumiseen. Hän tuntee hyvin niiden toiminnan ja edut. Niin hyvin, että on asennuttanut iLOQ-järjestelmän omiinkin kiinteistöihinsä”, kertoo iLOQin markkinointijohtaja Joni Lampinen tiedotteessa.

Räikkösen mukaan yhteistyö iLOQin kanssa on opettanut hänelle paljon.

”Meillä on paljon samoja arvoja – haluamme aina tehdä työmme niin hyvin kuin mahdollista ja meillä on kova voitontahto, mutta turvallisuuden kanssa ei voi pelleillä. Ja onhan tämä ollut tosi hauskaakin. On ollut mahtavaa tavata iLOQin asiakkaita ja kumppaneita. Olen nähnyt ja kuullut heidän tyytyväisyytensä iLOQin tuotteisiin, ja tiedän itsekin, miten helppo niitä oikeasti on käyttää. On mielenkiintoista tehdä töitä sellaisen yrityksen kanssa, jolla on juuret Suomessa mutta visio ja kyky vallata maailma”, Räikkönen sanoo tiedotteessa.