Verkkokirjakauppa Adlibriksesta saa nyt käsityö- tai harrastekirjan kylkeen tarvikkeet askarteluun ja muuhun puuhasteluun. Adlibris lanseerasi uudet tuoteryhmät sivuston uudistuksen myötä.

"Adlibriksen asiakkaat, jotka ovat pääosin 25–45-vuotiaita naisia, ovat kiinnostuneita tee-se-itse-projekteista. Kirjoja meiltä jo ostetaan tästä aihepiiristä ja nyt käsityöharrastajat löytävät kaupastamme myös käsityötarvikkeet", Adlibris Finland in toimitusjohtaja Marjo Tuomikoski sanoo tiedotteessa.

Uudet tuoteryhmät ovat toimisto-, askartelu- ja käsityötarvikkeet sekä lelut ja lastentarvikkeet. Tuotteita saa verkkokaupasta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Valikoimaan on lisätty myös suomenkieliset e-kirjat, joita sivustolla on tilattavissa yli 1 600. Verkkokauppa on lanseerannut myös kirjojen lukemiseen ja äänikirjojen kuunteluun tarkoitetun Adlibris Digi -sovelluksen.

"Uskomme, että e-kirjojen myynti tulee lähivuosina kasvamaan merkittävästi. Sähköiset kirjat ovat osa tulevaisuutta kuluttajien ajankäytön mobilisoituessa entisestään", Tuomikoski sanoo.