Kirkkohallitus ja Sanoma Media Finland in Vauva.fi-verkkosivusto ovat aloittaneet sisältöyhteistyön.

Vauva.fi-sivustolle avatussa Parisuhdeneuvola-palvelussa kirkon perheneuvojat vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin. Kysymyksiä ratkovat kirkon parisuhdekysymyksiin erikoistuneet perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari.

Yhteistyön tavoitteena on antaa asiantuntija-apua helposti verkon kautta. Palvelussa apua tarjotaan kaikenlaisissa elämäntilanteissa olevia, niin sinkkuja kuin perheellisiäkin.

"Olemme tosi iloisia siitä, että tämän yhteistyön myötä voimme tuoda kirkon perheneuvonnan ja parisuhdetyön asiantuntemusta entistä laajemmin ihmisten ulottuville. Haluamme Parisuhdeneuvolan avulla tukea perheiden hyvinvointia, tarjota apua ja tukea ihmissuhdeongelmissa ja inspiraatiota paremman parisuhteen rakentamiseen", kertoo koordinaattori Henna Ahlfors Kirkkohallituksesta tiedotteessa.

Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski kertoo tiedotteessa, että lehtien missiona on perheiden hyvinvointi. Parisuhde on teema, joka puhututtaa paljon Vauva.fi-keskusteluissa.

"Parisuhdeneuvola on meille uudenlainen, innostava yhteistyö, ja uskomme, että voimme yhdessä kirkon perheneuvonnan kanssa vastata todelliseen tarpeeseen", Koski kertoo.

Yhteistyössä ovat mukana Kirkkohallitus ja Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Turun, Tampereen ja Oulun seurakunnat.