Ruoan kotiinkuljetuspalvelu Wolt on alkanut toimittaa ruokaa, herkkuja ja kissanhiekkaa lemmikeille yhteistyössä Mustin ja Mirrin kanssa. Eilen torstaina aloitettu palvelu otetaan käyttöön vaiheittain yhdeksässä kaupungissa Suomessa.

Lemmikkejä palvellaan nyt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Tampereella ja Vaasassa. Yhteistyö on osa Mustin ja Mirrin 30-vuotisjuhlavuoden tempauksista, joita on suunniteltu yritysten, järjestöjen ja yksityishenkilöiden kanssa.

Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski toteaa, että Woltin tavoitteena on aina ollut helpottaa ihmisten arkea ja kotiinkuljetuspalvelua lähdetään laajentamaan innolla.

Woltin kautta on mahdollista tilata kissanruokaa ja -hiekkaa, koiranruokaa ja koirille tarkoitettua jäätelöä sekä vaihtuvia kampanjatuotteita suoraan kotiovelle. Woltin valikoima koostuu Mustin ja Mirrin suosituimmista tuotemerkeistä.

Musti ja Mirri on Suomen ja myös Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suomessa liikkeitä on 121.

Tempauksen markkinointiviestinnän kumppanina on ollut SEK, joka on suunnitellut kampanjaan myös mainosfilmin.