Kokoomusvaikuttajat testailivat Hesburger in uutta kasvishampurilaista Turussa eilen. Burgeri maistui ja monet innostuivat kertomaan siitä myös sosiaalisessa mediassa. Kyseessä ei ollut kuitenkaan Hesburgerin sissimarkkinointi, vaan aloite tuli kokoomukselta.

"Kokoomus järjesti eilisen kokouksensa pääkonttorimme naapurissa. Saimme kokoomukselta yhteydenoton ja saimme sopivasti järjestettyä heille tuotemaiston lounasaikaan. Maistelijat somettivat fiiliksistään ja maistatus sai mukavasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa", Heini Santos Hesburgerin viestinnästä kertoo M&M:lle.

Kokoomuslaisten lounas oli Hesburgerin kehittelemä uusi kasvishampurilainen, joka ei ole vielä tullut myyntiin. Sen pihvi on kasviproteiinia, mutta Hesburger ei suostu paljastamaan, mitä kasviproteiinia, koska tuotetta Santosin mukaan kehitetään edelleen.

Maku oli ainakin testiryhmän mieleen. Paikalla olivat muun muassa Sanni Grahn-Laasonen, Petteri Orpo, Sari Sarkomaa, Antti Häkkänen ja Sinuhe Wallinheimo.

"Maistuu ja tuntuu ihan lihalta", tviittasi muun muassa Sinuhe Wallinheimo.

"Maistaminen on olennainen osa Hesburgerin tuotekehitystä ja maistatamme tuotteitamme aina erilaisilla ulkopuolisilla ryhmillä ennen lanseerausta. Saamamme palaute auttaa meitä tuotekehityksessä", Santos sanoo.

Hesburger on tämän vuoden aikana rakentanut omaa kasviproteiinitehdasta Kaarinaan. Santos sanoo, että tehtaassa aletaan pikkuhiljaa käynnistellä koneita, mutta kasviproteiinituotteiden tuotanto ei ole vielä alkanut ja siksi myös Hesburgerin uusien kasvistuotteiden kehittäminen on osittain kesken.

"Tavoitteemme on tuoda ainakin yksi uusi kasvistuote myyntiin seuraavan puolen vuoden aikana."