Sponsorointi

M&M 30.11.2017 12:58

Konecranes tukee Savonlinnan Oopperajuhlia

Soila Puurtinen/Itä-Savo
Mozartin Ryöstö Seraljista käynnisti Savonlinnan Oopperajuhlat vuonna 2017.

Konecranesin toimitusjohtaja Panu Routila sanoo, että Savonlinnan Oopperajuhlat antavat myös yhtiölle mahdollisuuksia tarjota vierailleen suuria elämyksiä.

Nostolaiteyhtiö Konecranes on solminut markkinointiyhteistyösopimuksen Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa. Yhteistyö alkaa tammikuussa 2018.

Konecranesin toimitusjohtaja Panu Routila sanoo tiedotteessa, että yhtiö haluaa olla mukana viemässä suomalaista kulttuuria maailmalle.

"Korkeatasoiset kulttuuritapahtumat, kuten Savonlinnan Oopperajuhlat, tuovat kansainvälisiä matkailijoita Suomeen ja antavat myös Konecranesille mahdollisuuden tarjota vierailleen suuria elämyksiä", Routila sanoo.

Savonlinnan Olavinlinnassa heinäkuussa järjestettävien oopperajuhlien festivaalijohtaja Jan Strandholm sanoo, että oopperajuhlia ja 50 maassa toimivaa Konecranesia yhdistävät kansainvälisyys, luotettavuus ja tunnettuus.

Oopperajuhlat on toiminut uudenlaisella kumppaniyhteistyön konseptilla vuodesta 2014. Inspired in Finland -mallissa keskitytään suomalaisen osaamisen ja luovuuden kehittämiseen sekä kulttuurin ja liike-elämän kohtaamiseen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö