Nimitykset

Laura Kukkonen 15.5.2018 09:26 päivitetty 30.5.2018 14:46

Konsulttitalo Fourkind valitsi Atte Jääskeläisen

Ylen uutistoiminnan entinen päätoimittaja Atte Jääskeläinen aloittaa Fourkind-konsulttitoimiston neuvonantajana.

Atte Jääskeläinen on nimitetty Fourkind-konsultointitoimiston Senior Advisoriksi.

Jääskeläisen uusi pesti on osa-aikainen. Hän aloittaa syksyllä myös Lappeenrannan teknillisen yliopiston työelämäprofessorina.

Fourkindin tiedotteen mukaan Jääskeläinen toimii yrityksessä neuvonantajana teknologioiden luomiin kasvumahdollisuuksiin liittyvissä asiakasprojekteissa sekä kehittää yrityksen tutkimus- ja koulutustoimintaa.

Jääskeläinen jätti tehtävänsä Ylen päätoimittajana viime vuonna. Tällä hetkellä hän työskentelee vierailevana tutkijana Oxfordin yliopiston Reuters-instituutissa ja London School of Economics and Political Sciencessa. Jääskeläinen on toinen johtaja kansainvälisessä projektissa, joka tutkii Euroopan kansallisten uutistoimistojen tulevaisuuden liiketoimintamalleja.

Jääskeläinen on työskennellyt urallaan myös uutistoimisto STT:n toimitusjohtajana. Koulutukseltaan Jääskeläinen on oikeustieteiden kandidaatti.

Fourkind työskentelee strategisen liikkeenjohdon konsultoinnin ja luovien teknologiatalojen välimaastossa. Yrityksellä on tällä hetkellä toimistot Helsingissä ja Shanghaissa.