Nimitykset

M&M 25.3.2015 15:33 päivitetty 4.2.2016 10:53

Kotiliesi ja Seura saivat uudet päätoimittajat

Otavamedia nimitti vastaavat päätoimittajat Seura-perheelle sekä Kotiliedelle ja Otavamedian Kodin lehdille. Uudet päätoimittajat löytyivät talon sisältä.

Kotilieden ja Otavamedian Kodin lehtien vastaavaksi päätoimittajaksi on valittu Saija Hakoniemi. Hän siirtyy tehtävään Seura-perheen päätoimittajan paikalta. Seura-perheen uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi on puolestaan nimitetty julkaisujohtaja Tarja Hurme.

"Meille oli alusta saakka selvää, että etsimme avainpesteihimme henkilöt yhtiön sisältä",  selittää Otavamedian toimitusjohtaja Pekka Harju tiedotteessa nimitysten taustoja.

Kotilieden johtoon siirtyvä Hakoniemi on toiminut aiemmin muun muassa Seuran toimituspäällikkönä, Ilta-Sanomien viihdetoimituksen esimiehenä, Koti ja keittiön toimitussihteerinä sekä Eevan toimittajana. Seuran päätoimittajana hän aloitti vuonna 2008.

 Seura-perheen hoitoonsa ottava mittavan toimittajauran tehnyt Hurme on tyskennellyt päätoimittajana eri aikakauslehdissä yhteensä 19 vuoden ajan. Otavamediassa hän aloitti seitsemän vuotta sitten yleisaikakaus-, lasten- ja kulttuurilehtien julkaisujohtajana. Vuodesta 2013 lähtien hän on luotsannut julkaisujohtajana pääosin miehille suunnattuja lehtiä.

Hakoniemi ja Hurme aloittavat uusissa tehtävissään 1. elokuuta. He raportoivat töistään julkaisujohtaja Katriina Kaarteelle.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

17.06.2019 15:56

Frantic nimitti Emma Laihon johtamaan suunnittelua

Laihon keskeisiä vastuualueita uudessa roolissa ovat Franticin suunnitteluyhteisön kehittäminen, asiakkaiden muotoiluosaamisen kehittäminen ja muotoiluverkostoissa vaikuttaminen.