Vilhartti Hanhilahti aloitti 19.8. työt viestintätoimisto Kreab in Public Affairs -tiimissä tittelillä Associate Director Public Affairs. Hänen erityisosaamistaan ovat yhteiskuntasuhteet ja politiikan tuntemus sekä erityisesti energia- ja ympäristöpolitiikka.

"On todella hienoa liittyä mukaan Kreabin osaavaan vaikuttajaviestintätiimiin. Odotan innolla tulevia yhteistyöhankkeita ja tulevia haasteita, joissa saa ulosmitata oman osaamisensa. Työ politiikan rajapinnassa jatkuu mielenkiintoisten projektien parissa", Hanhilahti kertoo tiedotteessa.

Ennen Kreabia Hanhilahti työskenteli asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen erityisavustajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa poliittisena suunnittelijana Suomen keskustanuorissa.

”Vaikuttajaviestintä on nopeasti kasvava toimiala, joka kehittyy jatkuvasti. Suomessa on vielä paljon kasvupotentiaalia”, Kreabin Suomen-yhtiön toimitusjohtaja Mikael Jungner korostaa tiedotteessa.

”Vaikuttajaviestinnän lähtökohta on, että asiakas ymmärtää yhteiskunnan jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön sekä saa mahdollisuuden vaikuttaa muutokseen. Vilhartti Hanhilahti tuo Kreabiin syvällistä ymmärrystä sekä poikkeuksellista erityisosaamista kotimaisesta asunto-, energia- ja ympäristöpolitiikasta”, Kreabin Public Affairs -tiimin vetäjä Tuomas Tierala sanoo tiedotteessa.