Kristiina Railo aloitti kesällä 2016 sisältömarkkinointitoimisto Vapa Media n toimitusjohtajana. Hän jätti paikkansa viime vuoden joulukuussa.

Railo on työskennellyt aiemmin muun muassa OMD Finland illa Account -, Creative- sekä Digital Directorina.

Uuteen tehtäväänsä Railo lähtee odottavissa tunnelmissa.

"Odotan mediatoimistopuolelle todella isoa uutta avausta. Isot ketjut, erityisesti WPP ja GroupM, valjastavat nyt toimiaan myös Suomen puolella. Tämä on yksi osa sitä prosessia. Asiakkaille tullaan tarjoamaan enemmän ja laajemmin palveluita", Railo kommentoi M&M:lle.

Vapa Median toimitusjohtajana Railo oli enemmän tekemisissä sisältömarkkinoinnin kanssa. GroupM:llä kaiken keskiössä on digitaalisuus ja siihen liittyvien palveluiden kehittäminen.

"Vapa Media on keskittynyt laajemmin sisällölliseen tekemiseen. Tulen itse jatkossa ulos eri kulmalla. Keskiössä on digitaalinen tekemisen tapa. Uskomme vahvasti, että kaikki asiat digitalisoituvat ja olemme auttamassa asiakasta siinä prosessissa. Nyt ei puhuta pelkästään maksetun mainonnan ohjaamisesta. Kenttä on paljon laajempi", Railo sanoo.

GroupM Finlandin toimitusjohtajan Christoffer Hultin in mukaan media-, mainos- ja viestintämarkkina ovat nyt suuressa murroksessa. Tämä murros luo Hultinin arvion mukaan toimistoille ja asiakkaille uusia mahdollisuuksia erityisesti digitaalisten ratkaisujen kautta.

"Kristiina Railon kokemus toimialalta sekä erityisesti vahva näkemys auttavat meitä kanavoimaan muutoksen kasvuksi", Hultin toteaa tiedotteessa.

Mediatoimistot Wavemaker, Mediacom ja Mindshare muodostavat yhdessä GroupM Finlandin. Vuoden 2016 kokonaisliikevaihto oli yli 100 miljoonaa euroa.