Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton ja viestintätoimisto Manifesto n järjestämän Kultasulka 2015- ja Suomen paras yritysblogi -kilpailun voittajat on valittu Markkinointiviestinnän viikoilla.

Kultasulka-kilpailun kirja-kategorian voitti Katri Tanni n ja Kati Kerosen teos Johdata asiakkaasi verkkoon. Voittajakirja on julkaistu vuonna 2013.

Hopeasulat jaettiin Anne KalliomäenTarinallistaminen-teokselle sekä Katleena Kortesuo n, Liisa-Maria Patjaksen ja Leea SeppäsenPillillä vai Pasuunalla -kirjalle.

Suomen parhaaksi yritysblogiksi 2015 valittiin Kotipizza n Pizza Guy -blogi ja vuoden blogipostaukseksi Merja Vuoripuro n Rakennusteollisuuden blogissa julkaistu kirjoitus Asuntopornoa Vantaalla.

Kirjakategoriassa palkitaan teoksia, jotka ovat kehittäneet mainos-, markkinointi-, ja viestintäalaa. Yritysblogin osalta haussa oli laadukas, kiinnostava ja rohkeasti omanlaisensa yritysblogi ja postaus.

Kultasulka-palkintoja on jaettu vuodesta 1986 asti. Tänä vuonna kilpailu uudistui ja yhdistyi Suomen paras yritysblogi -kilpailun kanssa.

Johdata asiakkaasi verkkoon ja Tarinallistaminen-teokset on kustantanut Talentum, joka on myös Markkinointi&Mainonnan kustantaja.