Tapahtumat

M&M 25.9.2017 09:18 päivitetty 25.9.2017 09:59

Kurio valikoitui jälleen vetämään Eurobestin Young Digital Academyn

Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas.

Eurobest-festivaalien valmennusohjelman vetovastuu ohjattiin jälleen Kurion käsiin.

Suomalainen sometoimisto Kurio johtaa ja suunnittelee valmennusohjelma Young Digital Academyn jälleen tämän syksyn Eurobesteille.

Ohjelma järjestetään Cannes Lionsin sisarfestivaalin Eurobestin yhteydessä Lontoossa 28.-30. marraskuuta 2017. Se keskittyy digitaalisuuden eri näkökulmiin markkinoinnin ja mainonnan suunnittelussa. Valmennus on suunnattu nuorille suunnittelijoille, markkinoijille ja luovan alan ammattilaisille.

Kurio veti Young Digital Academyn myös viime vuoden Eurobest-tapahtumassa. Kurion toimitusjohtajan Tommi Oppaan mukaan viime vuoden valmennus keräsi hyvää palautetta.

"Osallistujat ovat jatkossa entistä arvokkaampia digiosaajia omissa organisaatioissaan. Konkreettisena esimerkkinä tästä mainittakoon, että yksi viime vuoden kurssilaisista pokkasi nyt kesällä leijonan Cannes Lions -festivaaleilla", Opas sanoo tiedotteessa.

Kurion vetämä valmennus sisältää vierasluentoja, hands-on-valmennusta ja puheenvuoroja Eurobestin lavoilla. Tänä vuonna ohjelma keskittyy esimerkiksi uusien teknologioiden valjastamiseen ja vastuullisuuden esiinmarssiin markkinoinnissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö