Sometoimisto Kurion strategiajohtaja ja osakas Elli Tuominen on nimetty ainoana suomalaisena Eurobest 2020 -kilpailun tuomaristoon. Hän toimii osana kuuden hengen tuomaristoa, joka valitsee Euroopan parhaat luovat kampanjat Digital-, Mobile- ja Digital Craft -kategorioissa. Tuomarointi järjestetään tänä vuonna etänä ja palkinnot jaetaan joulukuun alussa järjestettävässä etägaalassa.

Tuominen on toista kertaa Cannes Lionsin festivaalien tuomaristossa.

”Dubai Lynxin tuomaristosta jäi käteen upean kokemuksen lisäksi monta ystävää luovista toimistoista ympäri maailmaa. Varmasti tuomaristo hioutuu taas hyvin yhteen, vaikka etäyhteyksien päässä ollaankin”, Tuominen sanoo tiedotteessa.

Eurobest kuuluu maailman suurimpiin luoviin festivaaleihin. Tämän vuoden tuomaristo koostuu ammattilaisista 20 eri Euroopan maasta. Tuomiselle mukaan pääseminen on kunniatehtävä.

”Kategoriat ovat minulle aivan nappivalinta. Tulen painottamaan arvioinnissa sitä, miten oivaltavasti digi- ja somekanavat on valjastettu. Hyvä some- tai digi-idea saa aina ihmiset mukaansa jollain tavalla”, hän sanoo.