Palkinnot

M&M 19.1.2016 08:56 päivitetty 3.3.2016 15:37

Lahden MM-kisoille myönnettiin designtunnustus

Lahti2017
Kuvakaappaus MM-kisojen sivuilta.

Lahti2017 on ensimmäinen urheilutapahtuma, joka on saanut Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkin.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lahdessa ensi vuonna järjestettäville pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoille Design from Finland -merkin.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kyseinen merkki myönnetään urheilutapahtumalle.

"Merkki kisoissa viestii suomalaisesta, ainutlaatuisesta palvelumuotoilusta myös kansainvälisesti", Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala sanoo tiedotteessa.

Suomalainen muotoilu näkyy MM-kisoissa monella tavalla: Kisalaskurin on suunnitellut arkkitehtuurin Finlandia-voittaja Anssi Lassila, ja mainosjulisteiden kuvitukset ovat Agent Pekan Pietari Postin ja Sanna Manderin käsialaa. MM-kisojen yleisöalueen ilmeestä vastaa Sun Effects, jonka ansioluettelosta löytyvät muun muassa Lux Helsinki -valofestivaalin ja Flow'n tapahtuma-alueiden ja valaistuksen suunnittelu.

Kisojen markkinoinnin konseptin ja markkinointitoimenpiteet on suunnitellut markkinointitoimisto Cassius.

Lahti2017:lle myönnettiin lisäksi Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki, jonka on määrä julistaa suomalaisen työn ilosanomaa myös Lahden kansainvälisille vieraille.

Juttua täydennetty 19.1. klo 10:11: Mainosjulisteita on kuvittanut Pietari Postin lisäksi Sanna Mander, markkinointikonseptin on suunnitellut Cassius.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö