Lähitapiola

M&M 16.3.2016 14:07

LähiTapiola käynnistää uuden kampanjan - Tarjolla Sankarikoulutusta 100 000 suomalaiselle

LähiTapiola
LähiTapiolan pääkonttori

LähiTapiolan uudessa kampanjassa järjestetään Sankarikoulutuksia ympäri Suomen.

LähiTapiola aloittaa uuden kampanjan, jonka on suunnitellut Folk Finland.

LähiTapiolan kampanja pyörii tulipalojen sammuttamisen ympärillä ja osana kampanjaa LähiTapiola tarjoaa tämän vuoden aikana 100 000 suomalaiselle maksuttoman alkusammutuskoulutuksen.

Sankarikoulutuksissa annetaan tarvittavaa tietoa ja taitoa alkavan tulipalon sammuttamiseen.

”Halusimme luoda tarinan arjen sankaruudesta, koska juuri siitä alkusammutustaidoissa on kyse. Parin tunnin koulutus antaa ihmisille varmuutta tositilanteessa toimimiseen. Sankarikoulutus on LähiTapiolalle tärkeä yhteiskunnallinen teko, jolla halutaan parantaa ihmisten elämänturvaa”, sanoo LähiTapiolan suunnittelupäällikkö Miria Kostiainen tiedotteessa.

Sankarikoulutuksen mainoksen on tuottanut Otto Production ja ohjannut Pekka Hara.

Kampanjan teema näkyy myös Laura Närhen uudella Supersankari-kappaleella, joka soi LähtiTapiolan televisiomainoksen taustalla.

Mainos toimii vastavuoroisesti myös osana tarinaa Närhen musiikkivideolla.

LähiTapiolan asiakkuusjohtaja Pia Dahlman kertoo, että kampanjaa varten on tehty erilaisia digispotteja, joissa supersankari yrittää sammuttaa väärin keinoin tulipaloa.

Kampanjaan kuuluu myös erilaisia bannereita ja digitoteutuksia, joiden avulla havainnollistetaan alkusammutuksen tärkeyttä.

LähiTapiolan alueyhtiöt ottavat kampanjassa yhteyttä myös paikallisiin urheiluseuroihin ja pyytävät heitä osallistumaan Sankarikoulutuksiin. Tavoite tässä on, että seurat ja pelaajat jakaisivat tietoa omissa kanavissaan ja innostaisivat ihmisiä osallistumaan kampanjaan, Dahlman kertoo.

Aiheesta on keskusteltu ja esimerkiksi TPS:n ja Saipan kanssa.

Kampanja näkyy valtakunnallisesti ja kestää koko vuoden ajan. Sankarikoulutukseen voi ilmoittautua osoitteessa sankarikoulutus.fi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö