Lahtinen & Mantereen yhteistyö Saatchi & Saatchi -ketjun kanssa päättyy elokuussa. Yhteistyö on kestänyt 12 vuotta.

Yhteistyön päättymisellä ei ole vaikutusta Lahtinen & Mantere -toimiston omistukseen. Saatchi & Saatchi on osa Publicis Communicationsia, joka omistaa toimistoketjuja.

Lahtinen & Mantereen toimitusjohtaja Sam Hansén kertoo, että toimiston markkinointinimi muuttuu. Tähän asti toimisto on markkinoinut itseään nimellä Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchi. Uutta markkinointinimeä Hansén ei vielä paljasta.

"Emme olleet koskaan Saatchi & Saatchin omistama toimisto. Publicis Communications keskittyy tekemään yhteistyötä omistamiensa ketjujen kanssa. Olemme sellainen lenkki, jonka ei kuulu olla siinä. Olemme tehneet paljon Saatchi & Saatchin kanssa. Nyt tämä ero tapahtuu Publicis Communicationin kanssa. Tässä tapahtuu maailmalla varmasti isoja muutoksia", Hansén kommentoi M&M:lle.

Hansén kertoo, että yhteistyösopimuksen loppumisella ei ole vaikutusta toimiston henkilöstömäärään eli irtisanomisia ei ole luvassa.

”Nyt aloitetaan uusi luku, jossa Publicis Groupe ottaa käyttöön uuden, kiinteämmän työskentelymallin omistamiensa toimistojen kesken myös täällä Pohjoismaissa”, Publicis Communications -ketjun Pohjoismaiden johtaja Alexander Peitersen kertoo tiedotteessa.