Nimitykset

M&M 14.8.2017 13:34

Lapin vahvistuva yhteismarkkinointi houkuttelee leffatuotantoja

Terhi Tuovinen / House of Lapland
Kristiina Werner

Kristiina Werner johtaa markkinointiprojektia, jonka tavoitteena on houkutella kansainvälisiä tuotantoja Lappiin.

Lapin viestintä- ja markkinointiorganisaatio House of Lapland vahvistaa rivejään kahdella uudella henkilöllä ja tehtävällä. Aiemmin talossa digimarkkinoinnin asiantuntijana toiminut Miikka Raulo taas siirtyy markkinointijohtajaksi.

Jatkossa Kristiina Werner vastaa Lapin elokuvakomission kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista. Hän ottaa johtoonsa kahden vuoden markkinointiprojektin, jonka tavoitteena on tuoda alueelle kansainvälisiä elokuva- ja tv-tuotantoja.

Werner kehuu House of Laplandin "energistä startup-meininkiä". Hän katsoo, että Lappi on brändinä sopiva kansainväliseen markkinointiin.

"Uskon, että ympäröivän luonnon ainutlaatuisuus, hyvä logistiikka ja erinomaiset palvelut yhdistettynä tuotantokannustimeen tulevat houkuttelemaan yhä runsaammin kansainvälisiä elokuva- ja tv-tuotantoja eri puolille Lappia", Werner arvioi House of Laplandin tiedotteessa.

Werner on aiemmin työskennellyt kaupallisen median parissa myymisen, johtamisen, sisältöjen ja strategian kehittämisen projekteissa. Hän on työskennellyt Nelonen Median televisiotoiminnan johtajana, MTV Oy:n ohjelmajohtajana sekä yrittäjänä.

Lisäksi House of Lapland on nimittänyt Katariina Imporannan matkailun ohjelmapäälliköksi. Imporanta vastaa kansainvälisen matkailumarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Imporannan tavoitteena on muun muassa rakentaa Lapin kesämatkailulle kansainvälistä tunnettuutta.

"Paikallisuus ja aitous ovat kansainvälisesti voimakkaasti nousevia trendejä, ja haluan tuoda myös taide- ja kulttuuripuolen osaamisen ja tarjonnan olennaiseksi osaksi Lapin monipuolista ja erottuvaa matkailubrändiä", Imporanta sanoo.

Imporanta siirtyy tehtävään mainostoimisto Puistosta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa yrittäjänä perustamassaan vaatebrändi Mielandissa sekä Lapin yliopistossa ja Flatlight Filmsillä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö