Lari Christensen aloittaa tehtävässään 15.5. ja vastaa Attendo Finland in koko suun terveydenhuollon liiketoiminta-alueesta yksityisten hammaslääkäriasemien palvelujen osalta.

Christensen raportoi tehtävässään Attendo terveyspalveluiden johtaja Matias Pälvelle. Attendo tiedotti Christensenin nimityksestä keskiviikkona.

Attendo ei ole Christensenille ennalta tuntematon. Hän on työskennellyt Attendo Finlandin edeltäjän, MedOne Oy:n taloushallinnossa vuosina 2005–2006, josta hän lähti yrittäjäuralle.

Viimeiset vuodet Kotouma Oy:ssa toiminut Christensen haluaa vahvistaa yrittäjänäkökulmaa myös Attendo Hammaslääkärin johdossa.

"Useimmat hammaslääkärit ovat toimineet jossain vaiheessa työuraansa yrittäjänä tai toimivat edelleen. Tämä on voimavara, jota pitää hyödyntää myös Attendon lipun alla", sanoo Christensen.

Sote-uudistus vaikuttaa voimakkaasti myös suun terveydenhuollon markkinoihin. Valinnanvapauden myötä parhaat palvelut tarjoava toimija menestyy parhaiten.

"Tavoitteenamme on olla alan halutuin toimija tammikuun ensimmäisenä päivänä 2019, jolloin jokaisella on oikeus valita oma hammaslääkäri."

Attendo Hammaslääkäri – ketjuun kuuluu 24 suun terveydenhuollon yksikköä ympäri Suomea.