Lasten.fi :n valikoimiin kuuluvat lastentarvikkeet ja –tarvikkeet sekä lelut ja pelit. Verkkokauppaa pyörittävä oululaisyhtiö Online Trade Finland on saanut verkkokaupan edustukseen suuret ja tunnetut lastenbrändit, joita ovat muun muassa BabyBjörn, Graco, Britax ja Lego.

Toimitusjohtaja Henri Huovisen mukaan Lasten.fi pyrkii kasvamaan nopeasti vakavasti otettavaksi kilpailijaksi ulkomaisille lastentarvikkeiden verkkokaupoille.

”Usein sanotaan, ettei verkkokauppa voi tarjota laadukasta asiakaspalvelua. Aiomme osoittaa tämän olettamuksen vääräksi tarjoamalla asiakkaille hyvän tuotetuntemuksen ja asiakkaan haluaman tavan ottaa meihin yhteyttä. Erityisesti sosiaalinen media toimii hyvänä palvelukanavana koska siellä kommunikaatio on kaikille läpinäkyvää”, Huovinen sanoo tiedotteessa.

Verkkokauppa pyrkii Suomen lanseerauksen jälkeen laajentumaan nopeasti myös muihin Pohjoismaihin sekä Baltiaan ja Venäjälle.

”Varsinkin Venäjällä mahdollisuudet ovat rajattomat ja pelkästään Pietarin seutu vastaa asukasmäärältään koko Suomea”, Huovinen sanoo.