HMD :n mukaan Nokia 8 Siroccon suositeltu vähittäismyyntihinta on 749 euroa, Nokia 7 plussan 399 euroa ja Nokia 6:n 299 euroa.

”Kuluttajat ovat olleet erittäin kiinnostuneista uusista malleistamme jo ennakkomyynnin aikana”, toteaa tiedotteessa HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

”Kompaktissa Nokia 8 Siroccossa on uusi ja paras kameramme, Pro Camera -toiminto manuaalisäätöineen ja kaksipuolinen kuvaus", Korpela jatkaa.

Nokia 7 plussan 6 tuuman 18:9 Full HD+ -näyttö, muotoilu ja ominaisuudet on suunniteltu sisällön tuottamiseen. HMD lupaa akun kestävän jopa kaksi päivää.

HMD:n mukaan Nokia 7 plus -puhelimessa on erittäin hyvät kamerat.

"Kuvalaadun ja tarkkuuden takaavat ensisijainen 12 megapikselin takakamera ZEISS-optiikalla sekä toissijainen, myös ZEISS-optiikalla varustettiu 13 megapikselin teleobjektiivi, jossa on kaksinkertainen optinen zoom. Uutuuspuhelimessa on myös 16 megapikselin etukamera, jossa on muun muassa erinomaiset hämäräkuvausominaisuudet."

HMD:n kampanjakasvoja Suomessa ovat tietokirjailija Lenita Airisto, poplaulaja Isac Elliot, valokuvaaja Veikko Kähkönen ja koripalloilija Lauri Markkanen, jotka jakavat omissa kanavissaan Nokia-laitteilla kuvattuja hetkiä urastaan ja elämästään. HMD Global järjestää kuluttajille suunnatun tapahtuman lauantaina 28. huhtikuuta Helsingissä yhdessä kampanjakasvojen kanssa.