Yhteistyöt

M&M 20.4.2016 11:52

"Leijona ranteessa saatoit osoittaa olevasi Suomesta" - kellobrändi Tuntematon sotilas -leffan kumppaniksi

Juha Mustonen

Syksyllä 2017 ensi-iltansa saavan Tuntematon sotilas -elokuvan palvelukumppaneita ovat Leijona-kello, Avance, Hasan & Partners ja Icecapital.

Suomalainen kellobrändi Leijona on valittu yhdeksi Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan palvelukumppaneiksi.

Ensi-iltansa 27.10.2017 saavan elokuvan kuvauksiin haetaan tiedotteen mukaan "realismia ja historian kuvauksen tarkkuutta".

Leijona-kelloja oli suomalaisilla ranteessa tai taskussa rintamalla ja kello edusti sodan aikana suomalaisuutta.

"Leijona ranteessa saatoit osoittaa olevasi Suomesta ja valmis taistelemaan sen vapauden puolesta", kertoo Leijona-brändin omistajan, Oy Perkon toimitusjohtaja, Ari Törmälä tiedotteessa.

Vuodelta 1907 lähtöisin oleva Leijona-kello on Oy Perkon oma merkki. Oy Perkko on suomalainen perheyritys, joka kuuluu Nurmi-yhtiöön.

Leijona-kellon lisäksi Tuntematon sotilas -elokuvan palvelukumppaneita ovat Avance, Hasan & Partners ja Icecapital. Pääyhteistyökumppaneina toimivat LähiTapiola, Valio ja Veikkaus, ja yhteistyökumppaneita ovat Leijona Catering ja VR.

Elokuva on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Elokuvan televisio-oikeudet on varannut Yleisradio ja elokuvan levittää Suomessa SF Film Finland.

Seitsemän miljoonan euron budjetin elokuvan kuvaukset alkavat kesällä 2016.

Tuntematon sotilas -elokuvaa varten perustetun tuotantoyhtiö Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii MTV:n entinen toimitusjohtaja Heikki Rotko. Hallituksen muut jäsenet ovat Kaiho Republicin toimitusjohtaja, elokuvatuottaja Liisa Penttilä-Asikainen ja Live Nation Finlandin kehitysjohtaja Kaarina Gould. Toimitusjohtajana toimii tuottaja Mikko Tenhunen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö