Tuotetestaus

M&M 25.1.2017 19:05

Lidl laajentaa uutta konseptiaan – uutuustuotteita testataan kahdessa myymälässä

Lidl
Uudet Lidl to Go -tuotteet ovat testattavana. Tuotteisiin lukeutuu muun muassa lämpimiä wrappeja sekä hampurilaisia.

Lidl laajentaa Espoon Niittykummussa kaksi viikkoa sitten lanseeratun Lidl to Go -konseptin testiä tällä viikolla kahteen uuteen myymälään.

Uusia tuotteita saa torstaista lähtien myös Helsingin Itäkeskuksen ja Järvenpään Lidl-myymälöistä. Testattviin tuotteisiin lukeutuvat Lidlin mukaan esimerkiksi uunikuumat wrapit, grillatut broilerit ja hampurilaiset.

"Lidl to Go -tuotteet on kehitetty sellaisiin tilanteisiin, joissa ruoan pitää olla heti valmista syötäväksi. Meillä on jo ennestään myynnissä paljon valmiita, helppoja eväitä, mutta nyt halusimme laajentaa valikoimaa lämpimiin ruokiin. Tarjoamme vaihtoehtoja aamupalaksi, lounaaksi, matkalla syötäväksi ja perheen ruokapöytään, kertoo ostopäällikkö Hannes Herbst.

Lidlin mukaan tarkoituksena on selvittää, millaisia lämpimiä tuotteita asiakkaat haluavat kaupasta ostaa. Samalla testataan myös erilaisten laitteiden ja myyntikalusteiden soveltuvuutta. Kerättyjen kokemusten perusteella päätetään, laajennetaanko uuden tuoteryhmän myynti myös muihin Lidl-myymälöihin.

Niittykummussa lämpimät ruoat ovat olleet myynnissä kahden viikon ajan. Lidlin mukaan asiakkaat ovat ottaneet uudet lämpimät tuotteet positiivisesti vastaan.