Joulu

Laura Kukkonen 16.11.2018 12:22

Lidl räjäytti pankin vastauksellaan Elton John -mainokseen

Colourbox

John Lewis -ketjun koskettava joulumainos sai kilpailijan reagoimaan ja Twitter ihastui vastaukseen.

Brändien naljailu toisilleen on parhaimmillaan erittäin hyvää viihdettä kansalle.

Saksalainen kauppaketju Lidl huomasi tilaisuutensa tulleen kun sen kilpailija John Lewis julkisti joulusesonkiin Elton Johnin tähdittämän mainosfilmin. John Lewis on joka vuosi brittien joulumainonnan kruunaamaton kuningas, ja kilpailijoiden tehtävänä on päihittää se.

Lidl osallistui haasteeseen hauskalla tavalla.

Vaikka John Lewisin mainoksessa ei ole varsinaista tuotesijoittelua, sen keskiössä on Elton Johnin lapsena lahjaksi saama piano. Guardian nostaa artikkelissaan esiin sen, että ketjun valikoimassa olevat pianot maksavat yli 800 puntaa. Kosketinsoittimia on kaupan kuitenkin halvimmillaan 150 punnalla.

Tähän halpakauppana tunnettu Lidl tarttui. Yhtiön brittitili toteaa twiitissään, että sen valikoimista löytyy kosketinsoittimia noin 90 punnalla. Se käyttää Twitter-päivityksessään John Lewisin joulukampanjan asiatunnistetta #EltonJohnLewis.

Lisäksi Lidl tuo oman twistin Elton Johnin Your Song -kappaleen sanoitukseen. Twiitin kuvassa on copy: "It's a Lidl bit funny..."

Eikä tässä vielä kaikki. John Lewis osallistui tähän keskusteluun jakamalla linkin omille verkkosivuilleen, joilta taas voi ostaa ensipianon 15 punnalla.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö