On sanomattakin selvää, että Sibeliuksen tuotantovetää suomalaisista sävellyksistä kirkkaasti eniten esityskorvauksia ulkomailta. Yllättäen heti Viulukonserton perään on hilannut itsensä Mikko Lindströmin kappale The King of Rock 'n Roll. Hetken lyö tyhjää, Lindström?

Sibeliuksesta riisuttu lista jatkuu tutummalla ja turvallisemmalla rokin vientitykkimateriaalilla, kuten The Rasmus ja HIM. Euroviisurankutus Hard Rock Hallelujahkin on Lindströmin takana vasta sijalla kuusi. Kärkikymmenikön hännillä hyppivät yhä Darudena tunnetun Ville VirtasenSandstorm ja Bomfunk Mc'sin Freestyler.

Yllättäjä-Lindström paljastuu HIMin kitaristi-Lindeksi. Lindström on julkaissut sooloalbumin nimellä Daniel Lioneye and the Rollers vuonna 2001. Levyllä soittavat Lioneyen lisäksi Bad Migé Amour, Bil Bao ja Kai "Hiili" Hiilesmaa. Kaikki muusikoita, joiden nimet näyttävät syntymätodistuksissa musiikin ystäville huomattavasti tutummilta. The King of Rock'n Roll on amerikkalaisen Viva La Bam -televisio-ohjelman tunnusmusiikkina, mikä selittänee osaltaan Teosto-korvausten suuruutta.

Toinen suomalaisille vähemmän tuttu sävellys on Tuomas KantelisenMindhunters, joka on kerännyt viidenneksi eniten esityskorvauksia, kun Sibeliuksen tuotantoa ei oteta huomioon. Kappale on sävelletty Renny Harlinin vuonna 2004 ohjaamaan trilleriin Mindhunters.

Eniten esityskorvauksia ulkomailta keränneet suomalaiset sävellykset 2006 [Teoston vuosikertomus 2007]

Eniten esityskorvauksia ulkomailta keränneet suomalaiset sävellykset 2006 ilman Sibeliusta