Mallit

Irmeli Salo 18.9.2013 14:38 päivitetty 4.2.2016 10:35

Lindex sai sapiskaa mallivalinnastaan

Christopher Macsurak / Wikimedia Commons

Huippumalli Karlie Klossin valinta Lindexin erikoismalliston keulakuvaksi on herättänyt Ruotsissa kritiikkivyöryn, kertoo Resumé. Kloss on kriitikoiden mielestä liian laiha.

Lindex lanseeraa lokakuussa erikoismalliston, jonka suunnittelee muotisuunnittelija Mathew Williamson. Malliston keulakuvaksi on valittu huippumalli Karlie Kloss, joka on esiintynyt muun muassa Donna Karanin, Lacosten, Louis Vuittonin ja Lanvinin kampanjoissa sekä alusvaatemerkki Victoria´s Secretin enkelinä.

Vasta 21-vuotia Kloss ei ole herättänyt Lindexin kotimaassa Ruotsissa varauksetonta ihastusta. Lindex on saanut vastaanottaa kritiikkiä, jonka kärkenä on Klossin langanlaiha olemus. Kuluttajien mielestä Kloss on väärä valinta ja huono esikuva. Verkkokeskusteluissa Lindexiä on moitittu siitä, että muotiketju sahaa omaa oksaansa. Liian laihan mallin valinta karkottaa asiakkaita, eikä ole tulevaisuuden kannalta järkevää toimintaa.

Lindex ei aio pyörtää valintaansa. Yhtiön johto puolustautuu sillä, että Karlie Klossilla on terveet elämäntavat ja hän näyttää terveeltä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö