Kampanjat

Mari Kaislaniemi 6.7.2016 08:11

Lotto-saunassa löylyn heittäminen vihjaa voiton tuomista mahdollisuuksista

Tuukka Kaski

Hasan & Partners ja Woltti Group pystyttivät Lotto-saunan Turkuun Aurajoen rantaan.

Mainostoimisto Hasan & Partners on suunnitellut Veikkaukselle Turkuun Lotto-saunan. Aurajoen rantaan tuotu sauna avautui yleisölle 2. heinäkuuta.

Ulospäin tavalliselta saunalta näyttävässä Lotto-saunassa paljastuu yllätys aina löylyä heitettäessä.

"Saunan katossa roikkuu lottopallo narun päässä ja pallosta vetämällä kiukaalle tulee löylyvettä. Löylyn yhteydessä ikkunan tilalla olevan tv-ruudun kuva muuttuu", kertoo Hasan & Partnersin Client Service Director Gustaf From M&M:lle.

Saunan ulkopuolella on kamera, jonka kuvaama livekuva näkyy saunan sisällä tv-ruudulla. Löylyä heitettäessä livekuvan päälle ilmestyy erilaisia kuvia unelmista, kertoo From.

Unelmina nähdään muun muassa pitkä jahti ja Aurajoesta nouseva paratiisisaari. Fromin mukaan unelmien kuvat esittävät mitä lottovoitolla voi hankkia.

Lotto-saunan ja tv-ruudulla nähtävät unelmat on ideoinut ja suunnitellut Hasan & Partnersin suunnittelijapari Riku Eteläkoski ja Juha Nikkilä. Saunan on rakentanut ja sen toimintaa Turussa pyörittää kohtaamistoimisto Woltti Group.

Aurajoen rannalla olevaan Lotto-saunaan pääsee lähes päivittäin kello 14-20 välillä. Sekasaunassa käyminen on maksutonta ja lauteille mahtuu kerralla noin kahdeksan henkeä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö