Lumene Group on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Johan Bergin. Hän aloittaa tehtävässään 15. lokakuuta. Berg työskentelee Inwido Finlandin Suomen-toimitusjohtajana. Aiemmin hän on vastannut L’Oréalin Suomen, Australian sekä Uuden-Seelannin toiminnoista.

Uudessa tehtävässään Berg tulee luotsaamaan Lumene-brändiä ja sen uudistumista edelleen sekä kotimaassa että ulkomailla.

Lumenen nykyinen toimitusjohtaja Michel Dallemagne jättää yrityksen lähiviikkoina. Dallemagne on johtanut Lumenea omistautuneesti ja menestyksekkäästi kolmen vuoden ajan, minä aikana Lumene-brändi on uudistettu täysin. Hän seuraa jatkossa yrityksen menestystä osakkeenomistajan roolissa.

"Johan tuo mukanaan vahvaa osaamista kauneuden alalta ja aloittaa Lumenella mielenkiintoisena ja muuttuvana, kiihtyvän kansainvälisen kasvun aikana. Uskomme, että hän jatkaa upeaa brändinrakennustyötä edelleen ja varmistaa, että Lumene tarjoaa jatkossakin ensiluokkaisia tuotteita asiakkailleen ja kuluttajilleen ympäri maailmaa", sanoo Lumenen hallituksen puheenjohtaja Bert Wiegman kertoo tiedotteessa.

"Hallitus ja omistajat kiittävät Dallemagnea omistautumisestaan ja menestyksekkäistä vuosista ja toivomme hänelle kaikkea hyvää tuleviin projekteihin. Lumenen uudistuneen brändin ja entistä laajemman tuotevalikoiman sekä sitoutuneen henkilöstön ja sijoittajien avulla uskomme, että teemme suomalaisesta menestystarinasta myös kansainvälisen menestystarinan", sanoo Wiegman.

Lumene on käynyt läpi suurta brändiuudistusta tavoitteenaan tehdä Lumenesta Pohjoismaiden johtava kauneusbrändi ja ylläpitää samalla markkinajohtajuus Suomessa. Tämän strategian ensimmäinen vaihe on nyt saavutettu.

Lumenen uusimmilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla, kuten Britanniassa ja Kiinassa, Lumene-tuotteita on saatavilla ainoastaan verkkokauppojen kautta. Juuri avatun uuden Lumene-verkkokaupan myötä avautuvat kansainväliset markkinat täysin uudella tavalla.