Fuusiot

16.12.2009 11:20 päivitetty 4.2.2016 09:50

Luovia nielaisi Nitro FX:n

TS-Yhtymään kuuluva Luovia Oy on ostanut Nitro Groupiin kuuluvan Nitro FX Oy:n liiketoiminnan.

TS-Yhtymään kuuluva Luovia Oy on ostanut Nitro Groupiin kuuluvan Nitro FX Oy:n liiketoiminnan. Järjestelyssä syntyy yksi maan suurimmista digitaalisen markkinoinnin yhtiöistä, joka työllistää 85 henkilöä.

– Nitro on kymmenen vuotta alalla toiminut tunnettu yhtiö, jonka suunnittelu-, filmi- ja 3D-osaaminen täydentävät hyvin Luovian sisältö- ja järjestelmätuotanto-osaamista. Nyt toteutettu kauppa on yksi askel pitkäjänteisessä strategiassamme markkinointiviestinnän ja sähköisen liiketoiminnan osaamisen alueella, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Ketonen tiedotteessa.

Uudella yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Luovia Oy:n ja uuden kokonaisuuden toimitusjohtajana toimii Leevi Parsama. Nitro FX:n toimitusjohtaja Pasi Hiltunen jatkaa Helsingin yksikön myynti- ja asiakkuusjohdossa.

– Uudessa strategiassamme tulemme entisten vahvojen osaamisalueiden lisäksi keskittymään kolmeen asiaan: kuluttajakäyttäytymisen ennustettavuudesta syntyvään kohdennettuun markkinointiin, markkinoinnin tehon mittaamiseen sekä visuaalisen kerronnan tuomiseen verkkopalveluihin ja sosiaalisiin medioihin, linjaa toimitusjohtaja Parsama.

Yhtiöt jatkavat toistaiseksi omilla brändeillään.

– Meille Nitron omistajille, muun muassa pitkään yhtiössä mukana olleelle Kari Rannilalle, oli erittäin tärkeää, että Nitron brändi ja osaaminen pääsivät kotiin, jossa niitä osataan arvostaa. TS-Yhtymä on mediakonserni, jolla on näyttöä yli satavuotiaiden viestintäliiketoimintojen pitkäjänteisestä ja kannattavasta kehittämisestä. Uskonkin, että uusi yhteenliittymä tulee nopeasti olemaan alansa johtava toimija Suomessa, sanoo Nitron hallituksen puheenjohtaja Marko Parkkinen.