Nimitykset

M&M 7.9.2016 15:37 päivitetty 7.9.2016 15:46

Maikkarin iso pomo siirtyi Reimalle

Jani Koskinen

MTV:llä varatoimitusjohtajana työskennellyt Jani Koskinen on aloittanut Reiman talousjohtajana.

Jani Koskinen on nimitetty lasten ulkoiluvaatemerkki Reiman talousjohtajaksi ja toimitusjohtajan varamieheksi 1. syyskuuta 2016 lähtien.

MTV:n varatoimitusjohtaja, strategia- ja talousjohtaja Koskinen lähti mediayhtiöstä elokuun lopussa. Asiasta kerrottiin toukokuussa, jolloin oli tiedossa Koskisen siirtyminen toisiin tehtäviin. Hän jatkaa edelleen MTV:n uutisista vastaavan Mediahubin hallituksen jäsenenä.

Nyt Koskinen on Reiman johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Elina Björklundille.

"Jani Koskisen laaja kokemus kuluttajaliiketoiminnasta ja vahva digitaalinen tausta tukevat erinomaisesti Reiman brändiä ja kansainvälistymispyrkimyksiä", Björklund sanoo tiedotteessa.

Koskinen työskenteli Bonnierilla vuodesta 2006. MTV:n hallinnosta sekä taloudellisista toiminnoista hän alkoi vastata lokakuusta 2012 alkaen. Hänen aiempaan työhistoriaansa kuuluu useiden suomalaisten kuluttajabrändien, kuten Tammen, WSOY:n, Iittalan ja Fiskarsin talous- ja rahoitustoimintojen johtotehtävät.

"Uskon, että omalla osaamisellani ja kokemuksellani pystyn tukemaan Reimaa sen erinomaisen strategian toteuttamisessa", Jani Koskinen sanoo.

Vuonna 1944 perustettu Reima Oy työllistää noin 240 ihmistä. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 noin 75,4 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö