Kotimme vaati yhtä sun toista fiksaamista, mutta minä ja mieheni emme ole järin kaksisia työkalujen käyttäjiä. Tarvitsimme siis kipeästi remonttimiestä, jolle sopisivat myös nämä kotimme pikkuhommat. Netti ei auttanut. Kaivoin Töölöläinen ja Kirkko ja Kaupunki –lehdet käsiini ja soitin läpi lähes kaikki fiksailupalvelut. Suurin osa ei vastannut, eikä myöskään palannut asiaan vaikka jätin viestejä. Yhden numero ei ollut toiminnassa, eikä miestä löytynyt edes numeropalvelusta. Suurimmalla osalla ei ollut myöskään nimeä ilmoituksen yhteydessä, ne joilla oli erottuivat heti joukosta. Sähköpostiakaan ei monella ollut, eräälle lähetin postia, enkä koskaan saanut mitään vastausta. Okei, ehkä hän sitten on ahkerana poikana aina työmailla, mutta silti.

Yksi vanhempi lupsakka savolaismies oli jo siinä hilkulla saada työn, mutta sitten postiluukusta sujahti mainos. Kotimies Korte lähestyi meitä selkeällä ja esteettisellä A5-mainoksellaan. Soitin Kortteelle välittömästi. Palvelu oli erinomaista ja selkeää. Hän myös vastasi illalla lähettämiini sähköposteihin nopeasti. Hän tuli paikalle silloin kun pitikin ja hoiti hommat kuten oli sovittu.

Tyytyväisenä olen nyt suositellut häntä yhdelle sun toiselle. Ei ehkä halvin, mutta ainakin luotettava. Eikä kuten esim. se lattioiden vahaaja, joka kerran mainostoimisto Resultin aikoina oli viikonlopun aikana retkahtanut ja juonut varaston kaikki kossut, soitellut seksilinjoille pitkin öitä ja löytyi maanantaiaamuna keskeltä lattiaa sammuneena. Onneksi eli vielä.

Sivuhuomiona sanottakoon, että meillä ei ole "Ei mainoksia kiitos" -lappua ovessa ja näin siitä on ihmiselle joskus ihan konkreettista hyötyäkin.