Kisakuume nousee Hiihtoliitossa.

Tiistaina järjestettiin Helsingissä Sanomatalon Mediatorilla Road to Lahti -tapahtuma, jossa koolla oli yhteistyökumppaneiden, median ja fanien ohella Suomen maahtohiihto- ja mäkihyppyjoukkueiden sekä yhdistetyn urheilijoita.

"Hyviä fiiliksiä tämä herättää. On mukava, kun on ei-niin-perinteistä juttua. Urheilijat tahtovat olla vähän esitetty yhdestä puusta. Jos tällä saataisiin persoonia esille, se olisi hienoa", naisten mäkijoukkueen päävalmentaja Kimmo Kykkänen kertoo tiedotteessa.

Tapahtumassa nähtiin urheilijoiden ohella muun muassa otteita ensi helmikuun MM-kisojen avajaisista. Tapahtuma toteutettiin yhdessä Lahti2017 MM -kisaorganisaation kanssa.

"Meillä on ollut hauskaa, mutta töitä on paljon tehtävänä. Me edustamme myös Lahtea, Hiihtoliittoa ja sponsoreita", mäkihypyn päävalmentaja Andreas Mitter toteaa.

"Tällaisia en ole ennen kokenut. On hienoa, että tämä tehdään kaikkien lajien kesken. Useamman kerran ovat lajit olleet yhdessä tänä vuonna. Näin tämän pitääkin mennä, että lajiperhettä tuodaan esille, yhdessä mennään sekä hyvät että huonot päivät", yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen puolestaan hehkuttaa.