Hallitukset

8.3.2012 17:19 päivitetty 4.2.2016 10:05

Marco Mäkinen Vallilan hallitukseen

Sampo Korhonen

TBWA Helsingin toimitusjohtaja Marco Mäkinen ja Iittala Groupin entinen toimitusjohtaja Tero Vähäkylä ovat mukana Vallila Interiorin hallituksessa huhtikuusta alkaen.

Vallila Interiorin hallitukseen on nimitetty huhtikuusta alkaen TBWA Helsingin toimitusjohtaja Marco Mäkinen ja Iittala Groupin entinen toimitusjohtaja Tero Vähäkylä.

Perheyhtiö hakee kansainvälisyyttä uusilla hallitusnimityksillä. Yhtiön tavoitteena on saada brändille jalansijaa erityisesti Euroopan, Yhdysvaltain ja Kiinan markkinoilla.

”Omaa suunnittelua, brändiä ja tarinaa on hiottu nyt riittävästi ja meillä on varmuus siitä, että mallisto on vientikelpoinen. Virheisiin ei kansainvälisillä markkinoilla ole varaa, siksi tarvitsemme uudenlaista osaamista ja kokemusta”, sanoo Anne Berner, joka siirtyi Vallilan hallituksen puheenjohtajaksi helmikuussa. Vallilan toimitusjohtajaksi on nimitetty Mathias Berner.

Uudet hallitusnimet tuovat Vallilalle näkemystä kuluttajakäyttäytymisestä sekä toimivasta jakelutiemarkkinoinnista. Bernerin mukaan maailmalla on nyt tilaus suomalaiselle designille, jolla on oma persoonallinen kädenjälki.

Vallila Interiorilla on Suomen lisäksi toimintaa Venäjällä, Ukrainassa, Ruotsissa sekä Baltian maissa.