Maria Flemmich on nimitetty Avidlyn kansainvälistymispalvelujen johtajaksi nimikkeellä Head of International Growth. Hän on aikaisemmin toiminut Avidlyn Turun-toimiston vetäjänä ja Avidly Suomen johtoryhmän jäsenenä. Nimitys vahvistaa Avidlyn omaa kehitystä kansainvälisenä yhtiönä ja toimiston osaamista suomalaisten vientiyhtiöiden myynnissä ja markkinoinnissa.

“Tällä hetkellä on kovasti kysyntää yritysten kansainvälistymistä auttavalle toimistolle. Suomessa on paljon keskikokoisia yrityksiä, jotka haluaisivat kansainvälistyä, mutta osaavia toimistoja ei ole ollut tarjolla”, Flemmich sanoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa kansainvälisille markkinoille tähyävän yrityksen avainkysymykseksi nousee usein, miten kohdemarkkinassa voidaan toimia Suomesta käsin.

“Uusille markkinoille mentäessä erityisesti vahva insight ja markkinaymmärrys liiketoimintapäätöksissä sekä kattava digitaalinen kyvykkyys niin markkinoinnissa kuin myynnissä ratkaisevat. Näissä pystymme tukemaan asiakasyrityksiämme tehokkaasti.”

30-vuotiaan Flemmichin uralle mahtuu jo työtehtäviä kolmella mantereella ja eri sektoreilla. Useaa kieltä taitava Flemmich on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti.

“Monipuolinen näkemys ja osaaminen on näkynyt Avidlyssä käytännössä Marian kyvyssä johtaa luovaa työtä ja kehittää Avidlyn ennestään vahvaa osaamista markkinointiteknologian ja myynnin saralla. Avidlyn strateginen kasvu kansainvälisenä toimijana on nyt saanut loistavan vetäjän ja vieläpä omista joukoista”, kuvailee tiedotteessa Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula nimitystä.

Avidlylla on kansainvälistä toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä Saksassa toimivan oman studioverkoston ja kansainvälisen AMIN Worldwide -verkoston kautta.