Marimekon viestintäjohtajana vuodesta 2009 toiminut KTM Piia Kumpulainen siirtyy Posti n viestintäjohtajaksi 10. kesäkuuta 2019 alkaen. Hän vastaa jatkossa Posti Groupin konserniviestinnästä. Ennen Marimekkoa Kumpulainen työskenteli asianajotoimisto Hannes Snellman illa.

"Piia tuo vahvan bränditalon osaamisen ulkoiseen ja sisäiseen viestintäämme. Hänellä tiimeineen on keskeinen rooli osana muutosmatkaamme ja Postin tulevaisuuden rakentamista, kun haemme voimakasta kasvua verkkokaupasta ja logistiikkapalveluista", sanoo Postin henkilöstöjohtaja Hanna Reijonen tiedotteessa.

Postissa on tällä hetkellä käynnissä uudistusprosessi, jolla haetaan uusia toimintamalleja pärjätä digitalisaatiossa ja verkkokaupassa.

"Posti on mielenkiintoisessa vaiheessa ja minua on aina innostanut vahvaan murrokseen liittyvät haasteet. Olen iloinen tästä minulle tarjoutuneesta mahdollisuudesta päästä jatkamaan Postin viestinnän uudistamista yhdessä tiimini kanssa", Kumpulainen kommentoi.

Postin viestintäjohtajan tehtävää tällä hetkellä hoitava sidosryhmäjohtaja VTM Timo J. Anttila on nimitetty Posti Groupin yhteiskuntasuhdejohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä samana päivänä kuin Kumpulainen. Anttila on työskennellyt Postissa vuodesta 2013 sidosryhmäjohtajana vastaten konserniviestinnästä, yhteiskuntasuhteista ja yritysvastuusta.

"Postilla on keskeinen asema suomalaisen yhteiskunnan arjessa. Postin pitää uudistua asiakkaidemme mukana, sillä postiala on rajussa murrosvaiheessa viestinnän digitalisoituessa ja verkkokaupan kasvaessa nopeasti. Tämän vuoksi Posti haluaa vahvistaa osallistumistaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja käydä entistä tiiviimpää vuoropuhelua kaikkien sidosryhmiensä kanssa", Anttila korostaa.