Uudessa toimenkuvassaan Mark Fry johtaa jatkossa kaikkia Warnerin Pohjoismaita yhdessä Warner Music Nordics in Presidentin Jonas Siljemark in kanssa. Mark Fry nimitettiin Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi vuonna 2017 ja hänen työnsä toimitusjohtajana Helsingin toimistolla jatkuu normaalisti.

"Olen otettu Jonaksen luottamuksesta ja että voin yhdessä hänen kanssaan jatkossa tukea artistejamme sekä kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Elämme mielenkiintoisia aikoja, koska meillä on mahdollisuus hyödyntää uudenlaisia tapoja palvella artisteja ja yhdistää heidät faniensa kanssa myös syvemmällä tasolla", Mark Fry kommentoi tiedotteessa.

Mark Fry aloitti uransa Warner Music Finland illa vuonna 1997 ja on sittemmin toiminut yhtiössä muun muassa promootio- ja markkinointijohtajana. Toimitusjohtajaksi hänet nimitettiin vuonna 2017.

"Mark tekee loistavaa työtä Suomessa ja halusin hyödyntää hänen ammattitaitoaan kaikissa Pohjoismaissa. Hänelle artistit ovat kaiken keskiössä ja johtajana hän todella ymmärtää, miten auttaa heitä lyömään läpi nykypäivän digitalisoituneilla markkinoilla", toteaa Jonas Siljemark.

Warner Music Finland on vuonna 1933 osana Fazerin musiikkikauppaa perustettu suomalainen levy-yhtiö, joka on nykyisin osa kanainvälistä Warner Music Group -konsernia.

Warner Music Finlandin artistirosteriin kuuluvat muun muassa Happoradio, JVG, Antti Tuisku, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, SANNI, Erin, Kaija Koo, Lukas Leon, ALMA, ABREU, Chisu, Ellinoora, Waltteri Torikka, Cledos ja J. Karjalainen.

Warner Music Finland Oy teki vuonna 2018 noin 26,5 miljoonan euron liikevaihdon ja 2,5 miljoonan euron tuloksen.