Tapahtumamarkkinointi

M&M 27.6.2016 09:28 päivitetty 27.6.2016 09:32

Markkinointia tämäkin: Kirkko muuntuu EM-kisastudioksi

Colourbox

Radio City ja Paavalin seurakunta potkaisevat kirkon ovet auki jalkapallofaneille.

Radio City ja Paavalin seurakunta lanseeraavat yhteistapahtuma Futiskirkon. Tapahtumassa jalkapallofanit pääsevät seuraamaan jalkapallon EM-kisojen välieräpeliä Paavalinkirkossa Vallilassa.

Tapahtumaa isännöivät Radio Cityn radiotoimittaja ja juontaja Juha Valvio sekä Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala.

Illan aikana peliä kommentoivat myös asiantuntijat Radio Cityn studiosta. Kommentaattoreina toimivat eläkkeellä oleva piispa, jalkapallomiehenä tunnettu Wille Riekkinen sekä entinen jalkapalloilija Mika Aaltonen, joka pelasi ensimmäisenä suomalaisena Italian Serie A:ssa.

"Futiksella ja kirkolla on samanlainen piirre: ne luovat yhteisön, jossa ollaan samaa joukkuetta voiton ja tappion hetkellä. Yksi kaikkien ja kaikki yhdentoista puolesta. Elämä on joukkuepeliä", sanailee Kanala tiedotteessa.

Futiskirkko järjestetään 6. heinäkuuta. Tapahtuma alkaa futisehtoollisella tuntia ennen peliä ja itse peli pyörähtää käyntiin iltakymmeneltä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kampanjacheck

17.07.2019 08:12

Helsingin Sanomien viesti Trumpille ja Putinille levisi maailmalle vuosi sitten

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat Helsingissä vuosi sitten. Helsingin Sanomien ja TBWA\Helsingin kampanja Welcome to the Land of Free Press on sen jälkeen kerännyt mainetta ja palkintoja. M&M julkaisee nyt verkossa kampanjan taustoista kertovan juttunsa viime elokuulta.