Markkinointitoimisto Redland on kasvattanut vuoden vaihteessa omistuspohjaansa viidellä uudella osakkaalla. Henkilökuntansa täysin omistamassa Redlandissa työskentelee tällä hetkellä 50 työntekijää, joista osakkaita on kaikkiaan​ ​17.

“Olemme arvojohdettu yritys, jolle osaava ja sitoutunut henkilökunta on kasvun ja menestymisen edellytys. Meille on tärkeää, että voimme tarjota henkilökunnallemme mahdollisuutta yrityksen osakkuuteen ja tämä on kirjattu strategiaamme”, sanoo Redlandin toimitusjohtaja ja osakas Mari Masalin tiedotteessa.

Uusia Redlandin osakkaita ovat: operatiivinen johtaja​ Anne Laitinen​, digistrategi Julius Kuutti, digisuunnittelija ​Marko Myller​, Junior AD ​Mikko Multanen ​sekä projektipäällikkö ​Anni Vaara​.

“Tulin Redlandille työharjoitteluun vuonna 2016 ja aika pian minut vakinaistettiin graafiseksi suunnittelijaksi. Sen jälkeen henkilöstömäärä on tuplaantunut, joten olen nähnyt aikamoisen murroksen. Tässä kyydissä on ollut luonnollista kasvaa myös henkilökohtaisissa taidoissa ja kehittyä tehtävissä. Tällä hetkellä minua inspiroi Redlandin kansainvälistyminen ja sen mukanaan tuomat mahdollisuudet”, yksi uusista osakkaista Mikko Multanen kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Markkinointitoimisto Redland satsaa työntekijöihin: ”Missiona onnellinen henkilökunta”

Kansainvälistyvä Redland laajentaa johtoryhmäänsä ja satsaa digimarkkinointiin

Redland löysi uuden toimitusjohtajan talon sisältä: "Vahvan yrityskulttuurin luominen on tärkeä kasvuyrityksen menestystekijä"